راهنمای تدوین و نحوهی ارسال مقاله برای فصلنامه پژوهش های برنامهریزی و بازاریابی گردشگری
1- پذیرش مقاله صرفاً از طریق سامانه (http://tpmr.journals.umz.ac.ir/) امکانپذیر میباشد و برای ثبتنام در سایت فصلنامه برنامهریزی و بازاریابی گردشگری و ارسال مقاله لطفاً مراحل زیر را اجرا فرمائید:
- به سایت http://tpmr.journals.umz.ac.ir/ وارد شوید. به سایت فصلنامه برنامهریزی و بازاریابی گردشگری خوشآمدید
- روی گزینه "ورود به سامانه" کلیک کنید، سپس بر روی کلمه "ثبتنام" کلیک کنید، صفحه ثبتنام ظاهر خواهد شد. پس از تکمیل ثبتنام گزینه ذخیره در پایین صفحه را کلیک کنید، سامانه به صورت الکترونیکی، تأییدیه username و Password را به Email شما ارسال خواهد نمود. پس از آن شما میتوانید از خدمات online فصلنامه جهت ارسال مقاله و پیگیری آن استفاده نمایید.
یادآوری: قابل ذکر است که از این اسم شناسه و کلمه عبور هم برای انجام داوری و هم برای ارسال مقالات خود میتوانید استفاده نمایید.
2- فصلنامه برنامهریزی و بازاریابی گردشگری به دلیل تخصصی بودن فقط در موضوعات مرتبط با مدیریت، برنامه ریزی و بازاریابی گردشگری پذیرای مقالات میباشد.
3- مقالهی ارسال شده برای این نشریه همزمان برای سایر مجلات ارسال نشده باشد.
4- زبان رسمی فصلنامه، فارسی است، اما ارسال چکیده مبسوط مقالات به زبان انگلیسی نیز ضروری است.
5- مقاله علاوه بر چکیده فارسی (250 تا 300 کلمه، معادل حداکثر 15 سطر)، بایستی دارای واژههای کلیدی، مقدمه، مواد و روشها، نتیجهگیری باشد.
5-1- به دلیل نمایه شدن مجله در بانکهای اطلاعاتی بینالمللی، لازم است چکیده مبسوط انگلیسی (Extended Abstract) شامل 750 تا 900 کلمه و دارای مقدمه، مواد و روشها، بحث و یافتهها، نتیجهگیری و کلیدواژگان و منابع (به انگلیسی)، تهیه و در آخر مقاله قرار گیرد و ارسال گردد:
1. Introduction 2. Materials and Methods 3. Discussion and Results 4.Conclusions 5. Key words 6. References (in English)
6- مقاله باید تحقیقی و حاصل کار پژوهشی نویسنده یا نویسندگان باشد.
7- مقالاتیکه توسط دانشجویان کارشناسیارشد و دکتری با همکاری اساتید راهنما و یا مشاور تهیه میشود، در اولویت بررسی قرار دارند و ضرورتا میبایست با اطلاع سایر نویسندگان ارسال گردد و نیز باید اطلاعات پایانامه و دانشگاه محل تحصیل ذکر شود.
8- مقالات ارسالی به فصلنامه، در محیط Word با قلم B Nazanin نازک فونت 12 (برای چکیده مبسوط لاتین با قلم Times New Roman 10) فاصله تقریبی میان سطور 1 حروفچینی و تایپ گردد. حاشیه صفحات از بالا 5/2، از پایین 5/2، از راست 5/2 و حاشیه چپ 5/2 سانتیمتر باشد. عنوان مقاله با فونت تیتر 14، مشخصات نویسنده یا نویسندگان با فونت تیتر10، چکیده فارسی با فونت B Nazanin سیاه 10، فهرست عناوین متن با فونت B Nazanin سیاه 13، منابع و مآخذ با فونت B Nazanin نازک 12 نگاشته شود.
9- مقاله در سه فایل جداگانه شامل:
فایل اول: صفحه مشخصات نویسنده یا نویسندگان مقاله با فرمت Word 2003، با عنوان "مشخصات نویسندگان"
فایل دوم: حاوی مقاله اصلی در محیط 2003 Word بدون درج مشخصات نویسندگان با عنوان "فایل اصلی"
فایل سوم: حاوی مقاله اصلیPDF شده همراه با مشخصات نویسندگان به شرح بند 10 این راهنما باشد.
فایل چهارم: حاوی اهداف پژوهش، دستاوردهای پژوهش، و در فایل جداگانه بصورت Cover letter ارسال گردد.
10- مقالات ارسال شده باید دارای بخشهای زیر باشد:
صفحه اول :
- رتبه علمی و نام مؤسسه یا محل اشتغال نویسنده یا نویسندگان به فارسی و انگلیسی.
- نشانی کامل نویسندة عهدهدار مکاتبات: شامل نشانی پستی، شماره تلفن، شماره دورنگار و نشانی پیامنگار (پست الکترونیکی) به فارسی و انگلیسی، از ذکر مشخصات فوق در سایر صفحههای مقاله باید خودداری شود.
- چنانچه مخارج مالی تحقیق یا تهیه مقاله توسط مؤسسهای تأمین شده باشد، باید نام مؤسسه در پاورقی صفحه اول درج شود.
صفحه دوم : عنوان کامل مقاله به فارسی، چکیده فارسی (حداکثر 300 کلمه)، کلید واژگان فارسی (حداکثر هفت واژه).
از صفحة سوم به بعد متن اصلی مقاله خواهد آمد.
11- معادلهای انگلیسی در هر صفحه با علامت شمارهگذاری مستقل برای هر صفحه، در پاورقی آورده شود.
12- ارجاعات در متن مقاله باید به شیوه داخل پرانتز (APA) باشد، به گونهای که ابتدا نام مؤلف یا مؤلفان، سال انتشار و صفحه ذکر شود. شایان ذکر است که ارجاع به کارهای چاپ شده به همان زبان اصلی (فارسی یا انگلیسی) باشد . به عنوان نمونه: (رضوانی، 1387، 50) یا ( Woods, 2005, 8-27).
12-1- در پایان مقاله، منابع مورد استفاده در متن مقاله، به ترتیب الفبایی نام خانوادگی نویسنده، به شرح زیر آورده شود:
12-2- کتاب: نام خانوادگی مؤلف، نام مؤلف، و تکرار آن برای مؤلفان بعدی، سال چاپ، عنوان کتاب (با قلم سیاه)، نوبت چاپ، ناشر، محل انتشار.
نمونه فارسی:
- رضوانی، محمدرضا، 1387، توسعه گردشگری روستایی، چاپ اول، انتشارات دانشگاه تهران، تهران.
نمونه انگلیسی:
- Woods, M., 2005, Rural Geography, Sage Publication, London.
12-3- مقاله: نام خانوادگی مؤلف، نام مؤلف، و تکرار آن برای مؤلفان بعدی، سال چاپ، عنوان مقاله (با قلم سیاه)، عنوان مجله، شماره مجله، ناشر، محل انتشار، شماره صفحات مقاله در مجله.
نمونه فارسی:
- عزیزی، محمدمهدی و خلیلی، احمد، 1388، ارزیابی الگوپذیری استخوانبندی بافتهای روستایی ایران در طرحهای هادی روستایی، بر اساس مدل فرایند تحلیل سلسلهمراتبی AHP، فصلنامه پژوهشهای جغرافیای انسانی، سال چهل و یکم، شماره 67، 40-27.
نمونه انگلیسی:
- Ravindra, K. 2007, Resettlement and Rehabilitation Issues in Uttaranchal (India) with Reference to Natural Disasters, Disaster Prevention and Management: An International Journal, Vol. 16, No. 3, PP. 361-369.
12-4- در صورت استفاده از منابع اینترنتی، علاوه بر رعایت روش ذکر منبع که توضیح داده شد، نشانی اینترنتی منبع نیز در ادامه آورده شود، و سپس داخل پرانتز تاریخ مراجعه اینترنتی قید شود. مثال:
-Stark, 2000, Women and Globalization, available at: www.emory.edu (April 2000)
12-5- بهمنظور کسب نمایه بینالمللی، ضروری است که علاوه بر منابع و مآخذ فارسی، تمامی منابع فارسی به صورت جداگانه به انگلیسی ترجمه شوند و تحت عنوان References (in Persian) در پایان منابع ذکر شوند.
در تنظیم جداول، منحنیها، اشکال و تصاویر، رعایت نکات زیر الزامی است:
الف- اطلاعات جداول نباید بصورت نمودار و یا به شکل دیگر در مقاله تکرار شوند. شماره و عنوان در بالای جدول ذکر گردد. و تمامی جداول باید دارای منبع باشد
ب- هر ستون جدول باید دارای عنوان و واحد مربوط به خود باشد، چنانچه تمام ارقام جدول دارای واحد یکسان باشند، میتوان واحد را در عنوان جدول ذکر نمود.
ج- توضیحات اضافی عنوان و متن جدول، بهصورت زیرنویس ارائه گردد. نتایج بررسیهای آماری، باید به یکی از روشهای علمی در جدول منعکس شود و در هر صفحه نباید بیش از دو جدول آورده شود.
د- شکلهای هر مقاله شامل منحنی، نمودار، عکس و نقشه بوده و همه بطور یکسان به عنوان شکل شمارهگذاری میشوند. شکلها باید بصورت رنگی یا سیاه و سفید و با کیفیت مناسب و مطلوب تهیه شده و شماره و عنوان و منبع آنها در پایین بیاید. عکسها باید واضح، مطالب آنها خوانا و دارای مقیاس باشند. ذکر مأخذ عکسها یا شکلهایی که از منابع دیگر اقتباس شدهاند، الزامی است.
13- مسؤولیت صحت و سقم مقاله به لحاظ علمی و حقوقی به عهده نویسنده عهدهدار مکاتبات است.
14- حداکثر حجم مقالات، شامل جدولها و منحنیها کمتراز 20 صفحه A4 باشد.
15- فصلنامه حق رد یا قبول و نیز ویراستاری مقالات را برای خود محفوظ میدارد و از بازگرداندن مقالات دریافتی معذوراست.
16- پس از چاپ مقاله 1 نسخه از فصلنامه حاوی مقاله نویسندگان به آنان اهدا خواهد شد.
نشانی: بابلسر، بلوار دانشگاه، پردیس دانشگاه مازندران، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، گروه مدیریت جهانگردی، دفتر فصلنامه پژوهش های برنامهریزی و بازاریابی گردشگری
صندوق پستی : 47416-95447، تلفن: 5342576 - 0112، آدرس الکترونیکی: tpmr@umz.ac.ir